Miten toimimme

 
 

Mikä Reteko-Kat

 
 

Reteko-Kat on osa Reteko konsernia. Erikoisalaamme on erilaisten katalysaattoreiden kierrätys. Suurin osa ostamistamme katalysaattoreista on peräisin henkilöautoista. Tämän lisäksi osaamme käsitellä myös esimerkiksi raskaan liikenteen ja teollisuuden katalyyttejä.

Olemme kierrättäneet katalysaattoreita vuodesta 2013 lähtien ja olemmekin tuoneet alalle monia merkittäviä uudistuksia. Kuten koko maan kattavan katalysaattoreiden ostopiste verkoston ja nopeasti toimivan katalysaattorilaatikko palvelun. Tavoitteenamme on myös tulevaisuudessa olla alan ehdoton edelläkävijä ja tarjota asiakkaillemme parhaat hinnat, sekä alan parasta palvelua.

Koska olemme osa yhtä Suomen suurimmista metallinkierrätysalan toimijoista. Kauttamme saat helposti myös muut metallinkierrätyspalvelut, kuten romuakkujen kierrätyslaatikot. Kansamme asioidessasi voit myös luottaa siihen, että asiat hoidetaan lakien ja säädösten mukaan.

 
 

Kilpailukykyinen ja avoin hinnoittelu

 
 

Meillä Reteko-Katilla seurataan päivittäin katalysaattoreiden sisältämien arvometallien hintakehitystä ja järjestelmämme hinnat päivittyvät automaattisesti päivittäin. Eli voit luottaa siihen, että saat aina ajantasaisen parhaan mahdollisen hinnan katalysaattoreistasi.

Lisäksi olemme hioneet oman toimintamme kaikki vaiheet ostamisesta katalysaattoreiden käsittelyyn, niin tehokkaaksi kuin suinkin mahdollista mikä mahdollistaa sen, että ostohintamme ovat aina huipputasolla.

Kaikille avoimen katalysaattorikirjastomme kautta näet suoraan mitä ostopisteemme maksavat yksittäisistä katalysaattoreista. Jos sinulla on kuitenkin useampia katalysaattoreita, joista haluat tarjouksen ole rohkeasti yhteydessä ostopalveluumme, niin saat teemme sinulle tarjouksen.

 
 

Paras palvelu

 
 

Meille hyvä asiakaspalvelu on kaikki kaikessa. Ostopisteidemme osaava henkilökunta tunnistaa katalysaattorisi käden käänteessä ja kertoo sinulle hinnan odottaessa. Kaupat tehdessäsi saat rahat joko suoraan käteen tai tilille.

Myös Reteko-Katin oma henkilökunta on aina valmiina auttamaan sinua, tarvitsit sitten tarjouksen katalysaattoreistasi tai apua kirjastomme käytössä. Ymmärrämme, että liiketoiminnassa aika on rahaa, joten pyrimme vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin tunnin sisällä. Kuitenkin aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

 
 

Luotettavuus ja vastuulisuus

 
 

Meillä Reteko-Katilla on erityisen tärkeää olla juuri sinun luottamuksesi arvoinen. Sen mitä lupaamme myös pidämme. Kun myyt katalysaattorisi meille voit luottaa siihen, että saat sovitun hinnan ja asian mukaisen raportin myymistäsi katalysaattoreista, sekä luonnollisesti myös kuitin.

Lisäksi voit luottaa siihen, että katalysaattorit kierrätetään asianmukaisesti uusiokäyttöön. Takuuna tästä toimivat emoyhtiömme Retekon käytössä olevat laatu- ja ympäristöjärjestelmä.