Katalysaattorikirjasto


Nopea katalysaattorin tunnistus ja aina ajantasaiset hinnat!

Katalysaattorikirjasto


Nopea katalysaattorin tunnistus ja aina ajantasaiset hinnat!


Helppo käyttöinen ohjelmisto

Reteko-Kat katalysaattorikirjastossa on panostettu helpokäyttöisyyteen. Järjestelmä on rakennettu, niin että käytön voi aloittaa suoraan ilman koulutusta. Järjestelmästämme voit etsiä katalysaattoria kuvan, valmistenumeroiden ja mittojen perusteella.


Miten katalysaattorikirjasto toimii


Kirjastomme avulla tunnistat jokaisen katalysaattorin erikseen
.

Meillä ei katalysaattoreiden hinnoittelussa arvailla. Olemme keränneet jo yli viiden vuoden ajan tietoja ostamistamme katalysaattoreista. Tutkimme ja mittaamme jokaisen uudenmallisen meille saapuvan katalysaattorin, niin että tiedämme eurolleen sen arvon. Lisäksi otamme jokaisesta katista valokuvat ja kirjaamme tiedot ylös. Näistä tiedoista yhdessä syntyy Reteko-Kat katalysaattorikirjasto, jossa on tällä hetkellä jo yli 1700 eri katalysaattorimallin kuvat, teknisettiedot ja hinnat.


Miten katalysaattori lisätään kirjastoomme


Vaikka katalysaattorikirjastomme on erittäin laaja, niin uuden mallisiakin katalysaattoreita saapuu jatkuvast. Tällaiset katalysaattorit otamme aina erilleen kuormasta odottamaan kirjastoon lisäämistä. Kaikki uudet katalysaattorit kulkevat saman nelivaiheisen prosessin lävitse ennen kirjastoon pääsemistä.

Katalysaattorin_Mittaus_ja_tietojen_kirjaus1

Mittaus ja tietojen kirjaus

Ensimmäiseksi uusi katalysaattori mitataan; Pituus, leveys, paksuus ja katalysaattorin muoto tarkistetaan. Samalla kirjataan ylös lähes kaikista katalysaattoreista löytyvät tyyppi ja valmistenumerot. Näiden avulla katalysaattori löytyy kirjastosta käden käänteessä.
Katalysaattorin_kuvaaminen2

Kuvaaminen

Seuraavaksi katalysaattori siirretään erityisesti tätä tarkoitusta varten rakennetulle kuvauspöydälle. Katalysaattori kuvataan useasta eri kulmasta, niin että kirjatonkuvista on varmistua, onko kyseessä sama katalysaattori.
Katalysaattoreiden-XRF-Analysaattori2

Avaaminen ja analysointi

Kuvaamisen jälkeen katalysaattorin peltikuori leikataan auki ja sisältä löytyvä yleensä keraaminen katalyyttitiili irrotetaan kuoristaan. Tämän jälkeen tiili punnitaan ja murskataan hienoksi jauheeksi. Tämä jauhe analysoidaan XRF-analysaattorilla, joka pystyy mittaamaan jauheen arvometallipitoisuudet, jopa yhden miljoonasosan tarkkuudella.
Katalysaattori_lisatty_kirjastoon4

Lisääminen kirjastoon

Viimeisessä vaiheessa katalysaattorista aikaisemmin kerätyt tiedot syötetään katalysaattorikirjastoomme, joka laskee automaattisesti katalysaattorin päivän hinnan arvometallipitoisuuksien mukaan. Lopuksi katalysaattorin tietoihin liitetään siitä otetut kuvat. Ja näin kirjastossamme jälleen yksi katalysaattori lisää.